Turul virtual 360 sau fotografia panoramica interactivaDupa cum spune si numele, turul virtual este o simulare, o transpunere a realitatii obiective in spatiul virtual, prin intermediul fotografiei panoramice.

Fotografia panoramica nu este un concept nou in fotografie, dar prin noile tehnologii digitale, functiile imaginii panoramice se amplifica, prin obtinerea de imaginii sferice cu un camp vizual complet, de 360 grade pe orizontala si 180 grade pe verticala.

Desfasurata in plan si privita ca o fotografie clasica, aceasta fotografie panoramica cu un camp vizual de 360 de grade arata interesant, si ciudat in acelasi timp.

Insa, atunci cand cu ajutorul programelor speciale, fotografia panoramica este asamblata si privita interactiv pe monitorul calculatorului, senzatia de realitate virtuala este foarte spectaculoasa.

Compus din mai multe imagini panoramice, fiecare reprezentand o locatie, turul virtual leaga intre ele aceste spatii independente, prin posibilitatea explorarii si trecerii dintr-un loc in altul la fel ca in realitate.

Marele atu al fotografiei panoramice este interactivitatea oferita, senzatia utilizatorului ca se afla acolo si viziteaza locatia prezentata, oferind astfel un important avantaj fata de instrumentele clasice de promovare web: fotografia digitala, film video de prezentare, camera web, etc.

Turul virtual este ideal pentru prezentari online, pe situl web a oricarui tip de locatie: hotel, statiune turistica, pensiune turistica, bar, parc, muzeu, biserica, etc.

Studiofoto.ro a fost printre pionierii introducerii acestei optiuni pe piata romaneasca, inca din anul 2005 cand internetul se afla in plina expansiune.

Fiind in varianta flash, turul virtual nu ridica probleme de compatibilitate pentru ca toate sistemele de operare au integrat aceasta interfata devenita un standard.

cel mai bun fotograf profesionist nunta, foto, fotografie de nunta, stil fotojurnalistic, albume foto carte, fotograf nunti, fotografi profesionisti nunti
fotograf profesionist, fotojurnalism, fotografie profesionala nunta, poze nunta
imagine produs si reclama, foto portret, copii, book fotomodele, panoramic, tur virtual 360, 3D foto, 3D rotation object
Servicii foto video, filmare nunta, evenimente corporate, arta foto, fotografie alb negru, artist fotograf, videograf nunti, filmari nunta