Sedinte foto trash the dress

O noutate intrata de cativa ani in fotografia de nunta romaneasca, sedinta foto "Trash the dress" are un succes binemeritat in randurile tinerilor casatoriti, bucurosi sa incerce si alte idei decat cele traditionale.

Desigur ca asa cum se intampla cu orice este nou, si ideea sedintei foto trash the dress isi are criticii sai, care spun ca prin aceasta se pierde autenticitatea evenimentului, ca fotografiile rezultate aici nu au nici o legatura cu nunta, deoarece sunt realizate in cu totul alta zii si in alte locatii, totul fiind aranjat, "regizat" deci nimic autentic si instantaneu.

Acestora le raspundem, ca si cel mai autentic film, sau pictorial foto din reviste, este la fel de aranjat si "regizat";

Daca ne gandim bine, in aceste productii, tot ceea ce conteaza este implicarea actorilor (tinerii insuratei) si calitatea regizorului (fotograful in cazul de fata).

Restul chiar nu conteaza, pentru ca atunci cand mirii vad rezultatele acestor sedinte, bucuria lor sterge orice urma de indoiala cu privire la autenticitatea sedintei foto "Trash the dress"

In concluzie, echipa de fotografi studiofoto.ro va recomanda cu cladura realizarea acestei sedinte, indiferent de sacrificiile cerute.

Va stam la dispozitie cu propuneri de locatii superbe, in orice anotimp, precum si cu scenarii, idei si teme originale pentru sedinte foto trash the dress, poze nunta.

Lasati-ne noua sarcina de a organiza si duce la bun sfarsit aceste sesiuni foto, pentru ca oricat de complicat ar parea la inceput, distractia va fi maxima !

Departe de privirile critice ale parintilor, rude, prieteni participanti la eveniment, aceasta sedinta de dupa nunta, aduce degajare, relaxare si eliberarea de stresul din ziua nuntii - iar asta cel mai bine se vede in poza - atitudinea mirilor.

cel mai bun fotograf profesionist nunta, foto, fotografie de nunta, stil fotojurnalistic, albume foto carte, fotograf nunti, fotografi profesionisti nunti
fotograf profesionist, fotojurnalism, fotografie profesionala nunta, poze nunta
imagine produs si reclama, foto portret, copii, book fotomodele, panoramic, tur virtual 360, 3D foto, 3D rotation object
Servicii foto video, filmare nunta, evenimente corporate, arta foto, fotografie alb negru, artist fotograf, videograf nunti, filmari nunta